Αστήρ Ζώης
Αστήρ Ζώης
Αναζήτηση
Filters
Close

Οδηγός για να ανοίξετε ένα εστιατόριο

Έχετε πάρει την απόφαση να ανοίξετε εστιατόριο; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για πετύχετε το στόχο σας:

  1. Επιλογή του χώρου

Ο χώρος που θα αποφασίσετε να στήσετε την επιχείρηση σας, πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές του υγειονομικού αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες.

  1. Εξοπλισμός καταστήματος

To ποιο σημαντικό βήμα στο στήσιμο του καταστήματος σας, είναι η επιλογή του εξοπλισμού.  Έχοντας εξοπλίσει σωστά την κουζίνα του καταστήματος σας, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του μενού που θα έχετε στήσει με τον σεφ και να εξυπηρετήσετε ταυτόχρονα όλους τους πελάτες σας.

  1. Αναζήτηση Σεφ

Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη επιλογή του σεφ με τον οποίο θα στήσετε το μενού του καταστήματος σας και θα σας οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

  1.  Πρόσληψη προσωπικού

Η επιλογή του προσωπικού  που θα στελεχώσει το κατάστημα σας, είναι ένας εξίσου σημαντικός.

 

Στην εταιρία μας θα βρείτε μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, κάθε μηχάνημα που χρειάζεται για να στήσετε το εστιατόριο σας.

Για ανοξείδωτες κατασκευές, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικά ψυγεία, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικούς φούρνους, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικές ψησταριές, κάντε κλικ εδώ

Για επαγγελματικά πλατό, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικά πλυντήρια, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικά μπαιν μαρί, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικά είδη επεξεργασίας τροφίμων, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικά Blast Chillers - Shock Freezers, κάντε κλικ εδώ.

Για επαγγελματικά Sous Vide, κάντε κλικ εδώ και εδώ και για επαγγελματικές συσκευές vaccum, κάντε κλικ εδώ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας