Αστήρ Ζώης
Αστήρ Ζώης
Αναζήτηση
Filters
Close

Οδηγός αγοράς ζαμπονομηχανής

Χρειάζεστε ζαμπονομηχανή και δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε τη σωστή; Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές για να επιλέξετε τη κατάλληλη σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  1. Χρήση Ζαμπονομηχανής

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε για τι χρήση την προορίζετε. Αν η μηχανή  προορίζεται για «ελαφριά χρήση» (1-2 ώρες την ημέρα) ή για ποιο «βαριά» (συνεχή χρήση) καθώς και για τη κοπή τυριών.

  1. Διάμετρος κοπής

Η διάμετρος κοπής, συνδέεται άρρηκτα με τη χρήση για την οποία αγοράζετε τη ζαμπονομηχανή. Οι μηχανές για «βαριά» χρήση έχουν μεγαλύτερο μαχαίρι συγκριτικά με τις μηχανές για «ελαφριά χρήση».

  1. Τύπος κοπής

Το επόμενο βήμα στην επιλογή σας, αφορά αν η κοπή της ζαμπονομηχανής θα είναι πλάγια ή κάθετη.

  1. Μετάδοση κίνησης

Οι περισσότερες μηχανές κοπής αλλαντικών λειτουργούν με ιμάντα. Υπάρχουν ωστόσο ζαμπονομηχανές που λειτουργούν με γρανάζι οι οποίες έχουν μεγαλύτερη αντοχή.

  1. Αυτόματη ή χειροκίνητη ζαμπονομηχανή

Οι αυτόματες ζαμπονομηχανές είναι ιδανικές για κοπή μεγάλων ποσοτήτων χωρίς να απασχολεί τον υπάλληλο. Να σημειωθεί πως οι αυτόματες μηχανές μπορούν να λειτουργήσουν και χειροκίνητα. Οι χειροκίνητες μηχανές χωρίς μοτερ συνιστώνται  για αλλαντικά και τυριά που χρειάζεται ελεγχόμενο κόψιμο.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα σε μηχανές κοπής αλλαντικών και τυριών προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επαγγελματικές ζαμπονομηχανές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας