Αστήρ Ζώης
Αστήρ Ζώης
Αναζήτηση
Filters
Close

Επιλέξτε εύκολα την επαγγελματική σας κρεπιέρα

Επαγγελματική κρεπιέρα.

Πολλά καταστήματα, διαθέτουν το συγκεκριμένο μηχάνημα στην επαγγελματική τους κουζίνα προσθέτοντας  επιπλέον πιάτα στο μενού τους, είτε γλυκά είτε αλμυρά. Παρακάτω ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για την αγορά μιας κρεπιέρας.

  1. Τρόπος λειτουργίας:

Αρχικά επιλέγετε αν επιθυμείτε η κρεπιέρα σας να είναι ηλεκτρική ή αερίου. Σε προηγούμενο άρθρο, σας έχουμε αναπτύξει  τις διαφορές και τα οφέλη μεταξύ των ηλεκτρικών και των συσκευών αερίου (δείτε εδώ.)

  1. Αριθμός πλακών:

Εν συνεχεία, επιλέγετε αν η κρεπιέρα σας θα είναι μονή ή διπλή. Η επιλογή αυτή συνδέεται με τη «κίνηση» που έχει η κάθε επιχείρηση. Αν επιλέξετε διπλή κρεπιέρα και μακροπρόθεσμα δείτε πως οι πελάτες δεν επιλέγουν κρέπες, μπορείτε να χρησιμοποιείται τη μία από τις δύο πλάκες.

  1. Διάμετρος πλακών:

Επίσης, πρέπει να αποφασίσετε  τι μέγεθος κρέπα θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες. Κατόπιν, θα επιλέξετε και τη διάμετρο της πλάκας της κρεπιέρας. Το πιο συνηθισμένο μέγεθος για μία είναι 35 ή 40 cm.

  1. Υλικό κατασκευής πλακών:

Στο εμπόριο κυκλοφορούν κρεπιέρες μαντεμένιες, αλουμινένιες και ανοξείδωτες. Οι πιο διαδεδομένες και πιο χρηστικές είναι οι μαντεμένιες καθώς το υλικό αυτό επιτρέπει  στην θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της πλάκας της κρεπιέρας.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα θα επιλέξετε εύκολα την καταλληλότερη κρεπιέρα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Δείτε όλες τις επαγγελματικές κρεπιέρες, εδώ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας